Pastacı kreması

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 

Her türlü yaş pasta, ekler ya da profiterol için pastanelerin ve pasta şeflerinin kullandığı nefis bir krema. Bu krema ile, evde yaptığınız yaş pastalar, doğum günü pastaları artık hazır pastaları aratmayacak. Pastacı kremasını bir gün önce yapıp biraz dinlendirirseniz, lezzeti ve kıvamı çok daha iyi olur. Kullanmadan önce bir dakika mikserle çırpmanız yeterli. Çikolatalı pastacı kreması yapmak isterseniz o tarifi de ayrıca ekledim. Şimdiden afiyet olsun.

 

Mükemmel pastacı kreması tarifi

Malzemeler:

 

Hazırlanışı:

 

Çikolatalı pastacı kreması hazırlama;

 

Çikolatalı sos tarifi

Pastacı kreması kullanarak harika bir pasta yaptınız. Üzerini sadece şöyle bir çikolata sosu dökerek süslemek isterseniz işte size en klasik çikolatalı sos tarifi. Bu tarifi her türlü kek ya da pasta süslemesinde ya da lekstra bir lezzet katmak için kullanabilirsiniz.

 

Çikolata kaplaması için;

Malzemeler:

 

Hazırlanışı:

Bir sos tenceresine krema ve tereyağı koyun. Kısık ateşte, tereyağı eriyip, kenarlarından kabarcıklar oluşuna kadar ısıtın. Ateşten alın, içine küçük parçalara ayırdığınız çikolatalayı atın ve iyice karıştırın. Çikolatalı sos artık hazır. Oda sıcaklığına gelince kullanabilirsiniz.

 

Çikolatalı pastacı kreması ile hazırladığım yaş pasta.

 

Bu nefis pastacı kreması ve çikolata sosu kullanarak yaptığım ekler.

 

Bu tarifimi beğendiyseniz bunları da deneyin

 

 

 

, , , , , ,