Glutensiz şekersiz pancake

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Bu tarifte küçük püf noktarıyla sıradışı ve çok lezzetli bir pancake hazırladım. Beni yakından takip edenler bilir. Yemek hazırlarken pratik ama her aşaması ayrı lezzetlenmiş tarifler vermeye dikkat ederim. Sizlere bu defa keçiboynuzu unu, teff ununa ilaveten tercih edeceğiniz farklı unlarla, baharat ve ayrıca lezzetlendirilmiş sütle hazırladığım pancake tarifimi vereceğim. Hiç çikolata kullanmadan çikolatalı bir lezzetin yanında, kullandığım un karışımı ile hiç şeker kullanmadan hafif bir tatlı lezzetinde oluyor. Glutensiz beslenenler içinde ayrıca bir un karışımını ayrıca ölçülendirip yazdım. Evde küçük çocuklarınız varsa incecik hamuru ile deneyebileceğiniz en sağlıklı ve lezzetli pancake diyebilirim. Şimdiden afiyet olsun.

Glutensiz keçi boynuzu ve teff unlu pancake tarifimi buradan okuyabilirsiniz.

 


Yorumlar   

#2 dokuzuncubulut 18-11-2021 05:40
Lila- Dikkat edelim bölümünde nasıl glutensiz olduğunu yazmışım. Anladığım kadarıyla yazının tamamı okunmuyor. Tamamını okumak istemeyenler için, aynı cümleyi tarifin altına da ekledim. Kolay gelsin.
#1 lila 16-11-2021 18:11
tarif glutensiz değil :/
© 2009 - 2017 dokuzuncubulut Her hakkı saklıdır. Yazı ve fotoğraflar hiçbir şekilde izin alınmadan kullanılamaz, alıntı yapılamaz.